Akcije Župnog caritasa

Logo-Caritas my xlargeAkcije Župnog caritasa

„Zimnica"
Dragi župljani naš Caritas u nedjelju 28.10.2018. organizira akciju prikupljanja novčanih donacija. Iza svake mise moći ćete dati svoj novčani prilog a volonteri Caritasa zahvalit će vam se s nekim od proizvoda zimnice koju su sami pripremili.

 

„Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro"
Humanitarna akcija našeg župnog Caritasa bit će prigodom svetkovine Svih svetih, Caritas Zagrebačke nadbiskupije i ove godine nastavlja s akcijom »Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro«, kojom želi potaknuti vjernike da kupnjom svijeća za grobove svojih najmilijih učine i djelo milosrđa za žive.
U nedjelju, 28 listopada, nakon i tijekom svih nedjeljnih svetih misa naši volonteri ispred crkve prodavat će lampione, a kupnjom lampiona pridonijeti ćete u prikupljanju financijskih sredstava za pomoć mladima koji nakon punoljetnosti izlaze iz Caritasovih domova te za korisnike našeg župnog Caritasa. Cijena lampiona je 10kuna.
Pozivamo Vas da dobrovoljnim prilogom ili kupnjom svijeća podržite ovaj Caritasov projekt te budete kamenčić u mozaiku izgradnje privremenog skloništa za mlade koji kucaju na vrata naše dobrote i milosrđa.

Akcija Župnog caritasa"5 za 1" – uključi se i ti..
Već treću godinu za redom naš župni Caritas provodi akciju "5 za 1" kojom pet obitelji ili pojedinaca koji to mogu uplaćuju po 100 kuna mjesečno za jednu obitelj koja je u potrebi. Cilj ove akcije je redovito pomaganje najpotrebitijim korisnicima iz naše župe. HVALA svima koji su se uključili u akciju i tako osnažili naše kršćansko zajedništvo i iskazali ljudsku solidarnost, a ujedno Vas pozivamo da i dalje činite dobro, te potičemo i one koji to mogu da se uključe u ovu hvale vrijednu akciju.
Kako nas donatori mogu kontaktirati?
- email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- mobitel: 097 670 97 91
- u uredovnom vremenu Caritasa subotom od 17 do 19 sati u našem pastoralnom centru ispod samostvana (dvorana1)
- žiro račun kod PBZ, IBAN: HR4523400091510765010