Slavku Nediću uručena zahvalnica za doprinos i razvoj HKR-a

Prigodom obilježavanja 25 godina djelovanja Hrvatskog katoličkog radija Slavku Nediću uručena je zahvalnica za doprinos i razvoj HKR-a. Slavko je već 50 godina prisutan  na hrvatskoj glazbeno-duhovnoj sceni. A emisija Sacro ritam emitira se na Hrvatskome katoličkom radiju od 26. lipnja 1998. godine.

2023-05-05 Nedić

Pored emisije Sacro ritam Slavko Nedić je tijekom 25 godina na HKR-u pokrenuo i vodio još nekoliko emisija. Do sada je komponirao tristotinjak skladbi (s duhovnom i drugom tematikom), te kao skladatelj, aranžer, glazbeni producent ili studijski glazbenik objavio je više od 70 nosača zvuka od kojih je velik broj iz područja novije duhovne glazbe. Pored skladbi komponirao je i nekoliko većih glazbenih djela.

Od 2000. godine urednik je glazbenog programa HKR-a. Od 2012. godine voditelj je dječjeg zbora Kažotići u župi bl. Augustina Kažotića u Zagrebu.

U povodu proslave 25. rođendana Hrvatskoga katoličkog radija napisao je, u suradnji s Marinom Perišem, pjesmu Živim uz radio, koju možete poslušati ovdje.