"DOMA CUP 2013"

2013-11-12-NASLOVNA-DOMAPoznata je činjenica da se svakog četvrtka u prostorijama naše župe okuplja i djeluje DOMA (dominikanska mladež) pod vodstvom p. Marka, župnika. Tijekom naših okupljanja razgovaramo o ozbiljnim temama, vezanih uz život i vjeru mladih, dijelimo naša vlastita iskustva, molimo se. Svakog prvog četvrtka u mjesecu hodočastimo zaštitniku i blaženiku Augustinu Kažotiću i slavimo misu.

Prije tjedan dana, tijekom druženja uz pečene kestene a posije mise za mlade, rodila se ideja da organiziramo prvi turnir u badmintonu: "DOMA CUP 2013". Naša Iva se pobrinula za organizaciju turnira od rezervacije termina do izvlačenja parova. Turnir je održan u ponedjeljak, 11. studenoga. Sudjelovalo je 12 članova DOME. Sustav natjecanja je bio takav da je svaki par igrao protiv drugog para. Nakon petnaest odigranih mečeva, koji su protekli u fer igranju, s obilje smijeha, ali i puno borbe za svaki poen; u finale su ušli p. Marko i Toni, protiv Ive i Luke. Fotografije u prilogu daju naslutiti tko je osvojio prvo mjesto. Treće mjesto pripalo je Alenu i Ivani! Nakon 2 sata igranja, odlično raspoloženi završili smo "svoju" proslavu sv. Martina!

Ako volite badminton, ako želite biti dio DOME, biti dio sjajne ekipe i klape, i biti aktivni član i dio naše župe, dođite četvrtkom u 20 sati u dvoranu ispod samostana. Tko jednom dođe, više nas ne napušta. Takvo je iskustvo svih novih članova.

 

Laura